ACTIVITEITEN

WERKWIJZE

Umoja Radio is 24 uren online te beluisteren via www.umojaradio.nl of app en dat heeft te maken met het team dat achter dit werk staat. In dit geval vinden onze activiteiten plaats in de studio.  Aan de hand van deze uitzendingen worden christelijke vragen over God of de bijbel gesteld en daarna probeer het ervaren team een antwoord te vormen om de aanvrager verder te helpen met het geloof.

UITZENDINGEN JUNI 2014 –  JUNI 2015

Vanaf juni 2014 tot en met juni 2015 heeft Umoja Radio ongeveer 6.000 unique luisteraars bereikt in 101 verschillende landen en daardoor wordt het goede nieuws verspreid over de hele wereld. De bijlage kan worden gegeven op aanvraag van de geïnteresseerd persoon.

 

APRIL 2015

Als christenen zijn wij geroepen om mensen in nood te helpen. Umoja Radio voelt zich daarin ook geroepen om mensen te helpen in geval van nood zodat zij het werk van de Heer Jezus dat verspreiden worden via uitzendingen waarmaken. Op 24 april 2015 heeft Umoja Radio met hulp van 13 vrijwilligers gezorgd dat uitgeprocedeerd asielzoekers in Amsterdam eten kregen. Hieronder een video van hoe het eten is gedeeld onder de uitgeprocedeerd asielzoekers.