NIEUWSBRIEF

NEWSBRIEF

“Schat, ik denk dat God ons vertelt ons huis op orde te zetten.” Dit zijn de woorden die ik sprak met mijn man de ochtend voor zijn
plotselinge en onverwachte dood. Ik had geen idee op het moment dat God sprak van zijn naderende dood. Ik dacht dat God wilde dat we ons huis op orde kregen, want we kampten met financiële problemen, en God wilde dat we beter meesters werden over onze zaken. In de maand voorafgaand aan de dood van mijn man, de Heer vertelde me om het boek van Jesaja te lezen. Iedere ochtend tijdens mijn devotionele tijd, een hoofdstuk las ik of twee en probeerde mijn man te moedigen met wat ik heb gevonden. Hij was depressief, omdat hij geen werk kon vinden en hij worstelde met zijn gezondheid. Mijn man werd geraakt door een dronken bestuurder als tiener en had last van een traumatisch hersenletsel (TBI). Negen jaar na het ongeval tijdens onze tweede jaar van het huwelijk, begon hij met aanvallen. Het was een aanval die uiteindelijk zijn leven eindigden. Ik was zeven maanden zwanger van ons tweede kind toen hij stierf.
Dus, nadat de Heer hem thuis riep……………
Als je dit verhaal helemaal wil lezen, dan kun je zich abonneren op onze nieuwsbrieven door hieronder uw mail adres te typen en het kost je niets. U krijgt de gelegenheid om echt meegemaakt verhalen, getuigenis over God in mensen leven en ik zou gewoon doen !!!

Get more stuff like this
in your inbox

Subscribe to our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox.